Ben jij een buigzaam type?

Welkom bij DK Prototyping for Automotive Glass. DK is gespecialiseerd in het maken van autoruiten voor prototypen en conceptauto’s. Door zelfontwikkelde ovens en andere machines zijn wij in staat om snel hoogwaardige autoruiten in kleine aantallen te produceren.

Wordt Mark je nieuwe collega?

DK is op zoek naar mensen die bij ons het vak willen leren. We zoeken zowel allround medewerkers als medewerkers voor specifieke afdelingen. Ben jij een buigzaam type en heb je interesse in een (van onze) vacature(s)? Dan zien we jouw sollicitatiebrief graag tegemoet.

Waarom bij DK werken?

DK Prototyping for Automotive Glass in Alphen aan den Rijn is een innovatief en dynamisch bedrijf dat van standaard vlak glas de meest uiteenlopende vormen autoruiten voor alle soorten automobielen ontwikkelt. Wij bieden goede arbeidsvoorwaarden conform de cao vlakglas. Als kers op de taart krijg je een leuk team om mee samen te werken!

DK Academy

Onze medewerkers – die in ieder geval in het bezit moeten zijn van een basisdiploma – worden intern opgeleid. Je leert het vak direct op de werkvloer. Ook worden af en toe lessen gegeven over diverse onderwerpen. Afhankelijk van je werkzaamheden word je hiervoor uitgenodigd.

Wat kunnen we voor je betekenen?

Bel of mail ons vrijblijvend voor meer informatie of een kennismaking.