Ben jij een buigzaam type?

Welkom bij DK Prototyping for Automotive Glass. DK is gespecialiseerd in het maken van autoruiten voor prototypen en conceptauto’s. Door zelfontwikkelde ovens en andere machines zijn wij in staat om snel hoogwaardige autoruiten in kleine aantallen te produceren.

Glasbewerker

Voor onze vlakglasafdeling zijn wij op zoek naar een glasbewerker. Heb jij ervaring met vlakglas of wil jij het vak leren? neem dan contact met ons op.

operator machines buigerij

Voor de buigerij zijn wij op zoek naar een operator / ondersteuner die mee helpt met het buigen en harden van ruiten. Lijkt jou dit een uitdaging? neem dan contact met ons op.

Waarom bij DK werken?

DK Prototyping for Automotive Glass in Alphen aan den Rijn is een innovatief en dynamisch bedrijf dat van standaard vlak glas de meest uiteenlopende vormen autoruiten voor alle soorten automobielen ontwikkelt. Wij bieden goede arbeidsvoorwaarden conform de cao vlakglas. Als kers op de taart krijg je een leuk team om mee samen te werken!

DK Academy

Onze medewerkers – die in ieder geval in het bezit moeten zijn van een basisdiploma – worden intern opgeleid. Je leert het vak direct op de werkvloer. Ook worden af en toe lessen gegeven over diverse onderwerpen. Afhankelijk van je werkzaamheden word je hiervoor uitgenodigd.

Wat kunnen we voor je betekenen?

Bel of mail ons vrijblijvend voor meer informatie of een kennismaking.