Waar we goed in zijn

DK Prototyping for Automotive Glass is een innovatief bedrijf dat actief is op diverse gebieden. In huis worden alle handelingen verricht om van een vlak glas een autoruit te maken. Deze zijn altijd voorzien van toevoegingen die in de huidige en toekomstige auto-industrie gevraagd worden, zoals verwarming, antenne, de mogelijkheid voor Head up display en meer.

We werken voor verschillende typen klanten. Zo maken wij prototype ruiten (voor tests en presentaties) en ruiten voor concept cars (voor beurzen). Daarnaast ondersteunen we serieleveranciers voor het bewerken van vlak glas voor kleine producties en werken we samen met R&D’s van diverse bedrijven voor het testen van zaken die met automotive glas te maken hebben.

Concept autoruiten

DK biedt de mogelijkheid om binnen de tijdsdruk tussen ontwerp en expositie met echt glas te werken. In een wereld die zich razendsnel ontwikkelt…

Lees verder

Prototype autoruiten

Of het nu gaat over vervaardiging van een autoruit voorzien van Head-up Display, volledig onzichtbare verwarming of het toepassen van een schakelbare folie; wij beheersen al deze technologieën.

Lees verder

Product Support

DK helpt leveranciers die aan de auto-industrie leveren om producten te testen en verder te ontwikkelen…

Lees verder

Veiligheidsglas

Vrijwel alle door DK geproduceerde ruiten bestaan uit veiligheidsglas…

Lees verder

Verwarmd en ComforGlass

DK ComforGlass is een type glas met coating, waarbij de coating verwarmbaar is en infraroodstraling tegenhoudt…

Lees verder

Coatings en films

DK verwerkt gecoat glas of gebruikt een gecoate film waarmee de ruit bijzondere eigenschappen kan worden meegeven, zoals infrarood-reflectie of anti-reflectie.

Lees verder

Add-ons

DK kan ruiten voorzien van diverse add-on producten, zoals spiegelsteunen, regensensoren en sierstrippen…

Lees verder

Wat kunnen we voor je betekenen?

Bel of mail ons vrijblijvend voor meer informatie of een kennismaking.