New equipment

ISRA VISION Labscan

In de auto-industrie is het meetapparaat Labscan van de firma ISRA Vision een bekend begrip. De labscan meet de optische kwaliteit van gelamineerde ruiten. Vooral grote OEM’s zijn in het bezit van dit apparaat. Hiermee krijgt men tot op hoog detailniveau uitsluitsel over de kwaliteit van het glas dat in de auto terecht komt. Er kan gedetailleerd gefilterd worden, waarbij bijvoorbeeld extra aandacht kan worden besteed aan de situatie in een bepaald gebied. Bijvoorbeeld voor een ADAS venster.

 

ISRA is voor de auto-industrie inmiddels de norm voor het meten van de optische kwaliteit van glas. De distortie wordt in mili-dioptrie in kleur weergegeven en kan op elk gewenst punt opgevraagd worden.

 

Om onze producten te controleren op de juiste kwaliteit hebben wij ook een Labscan aangeschaft. Hiermee krijgen afnemers indien gewenst een goed beeld van de optische kwaliteit van de door ons geproduceerde ruiten. Voor onszelf is het een goede manier om de optimale parameters voor een project te kunnen vinden.

 

Behalve voor het meten van ons eigen geproduceerde glas, bestaat ook de mogelijkheid voor externe bedrijven om metingen door ons uit te laten voeren. Hiermee kan u informatie verzamelen over tal van zaken die het bedrijf verder kunnen helpen. Bijvoorbeeld door te zien welke invloed diverse productieprocessen en/of parameters hebben op de kwaliteit van het product. Voor meer informatie over mogelijkheden of prijsstellingen, verzoek ik u contact met ons op te nemen.

Wat kunnen we voor je betekenen?

Bel of mail ons vrijblijvend voor meer informatie of een kennismaking.